Petra Heijnen

De Verrijker bij de Hollehof

E.E.N. Behandeling verrijkt de reguliere zorg
Ik ben Petra Heijnen, verpleegkundige en E.E.N. Therapeut. Op zondag 30 april ga ik met mijn ambulante E.E.N. Praktijk de Verrijker bij Sevagram locatie De Hollehof werken. Tijdens het geluksweekend045 ga ik oudere mensen met verschillende zorgbehoeften ontspanningsbehandelingen geven. Naar behoefte coach ik personeel in het combineren van reguliere zorg en complementaire zorg. Ik ga mensen helpen inzicht te krijgen in problemen waar ze vaak tegenaan lopen en op welke manier ze hiermee om kunnen gaan. Als er behoefte is aan het uittesten van Bachbloessems of E.E.N. Remedies doe ik dit op aanvraag. Tevens zal ik naar behoefte familieleden een kleine ondersteuning bieden.
www.deverrijker.nl – info@deverrijker.nl