Sirella

Iris Portier

Ontmasker jezelf

Durf jij jezelf te zijn?
Twee gratis en vrijblijvende workshops hoe je via visualisaties, stem en dans meer geluk kunt ervaren. Vervolgens laten we zien hoe dat zijn weerslag heeft als er een foto van jou wordt gemaakt. Je laat jouw stralende ik zien. Durf jij jouw masker af te gooien?

De aanpak van Iris en Sirella is bevlogen, recht door zee, aards en met compassie. Ze brengen beide een dijk aan ervaring mee.

Sirella Dieteren helpt mensen zich te onderscheiden met authentieke foto’s. Haar kracht zit in de begeleiding waarbij zij altijd op zoek is naar dat wat jou zo uniek maakt! Haar missie is om zoveel mogelijk mensen uit te dagen en te inspireren om de waarde en uniekheid van zichzelf te laten zien! ‘Creëren is voor mij een golf van expressie! De schoonheid van binnenuit.’

Iris Portier werkt veel met mensen die angst hebben om hun stem te laten horen of om zich te laten zien op het podium en in het leven, of die dit beter willen leren beheersen. Ook helpt ze mensen hun levensmissie te vinden en die na te volgen. Ze helpt jou om de regie weer over je eigen leven te nemen.